Nijkamp tegelzetbedrijf
Hagweg 30
8102 SL Raalte
T 0572 85 09 50
M 06 51 79 40 88
E info@nijkamptegelzetbedrijf.nl

Wie zijn wij

Nijkamp tegelzetbedrijf is in 2007 gestart aan de Richterambtweg te Raalte-Noord met diverse werkzaamheden in de bouw met als hoofdzaak het zetten van tegels voor zowel bedrijven als particulieren. Door de veelzijdigheid is het mogelijk om door 1 persoon het tegelwerk in de breedste zin van het woord te laten doen, dit houdt in het storten van vloeren het metselen van wanden het stucadoren en het betegelen hiervan. Door al deze werkzaamheden bij 1 persoon te laten word er in een kort tijdsbestek gewerkt waardoor de kosten laag gehouden worden en er een strakke planning gemaakt kan worden.

Onze opdrachten variŽren van klein naar groot van tegels boven het aanrecht zetten tot grote bedrijfsvloeren in zowel bestaande als nieuwbouw. Voor onze werkzaamheden verzorgen we alle benodigde materialen en tegels om het werk en de offertes zo overzichtelijk mogelijk te maken. Het grote voordeel van het door ons leveren van alle materialen en tegels is dat wij de benodigde aantallen berekenen en garant staan voor de te leveren producten tegen een aantrekkelijke prijs.

Tevens kunnen we de volledige installatie van het sanitair en vloerverwarming laten verzorgen door ervaren instalateurs. Voor impressies van ons werk, verwijs ik u naar de pagina projecten op de website.
Copyright Nijkamp tegelzetbedrijf - CyberPlanet 2019